Tjänster

Välkommen till vår verkstad! Vår personal har stor erfarenhet och kunskap inom service och reparationer av olika husbilar och husvagnar. Vi är också stolta över att vara en auktoriserad Fiat Professional-verkstad. Har ni ytterligare frågor – kontakta oss

Reparation & Service

Reparation och Service

Kristinehamns Fritidsservice hjälper dig med allt ifrån underhåll och lättare reparationer till fullservice av ditt fordon, olje-, kamrem- och bromsbyten. Vi kan även utföra visa ombyggnationer av din husvagn och husbil om du har behov av detta.

Vi rekommenderar en årlig grundservice där vi går igenom, smörjer och justerar fordonets viktigaste funktioner och slitagedelar, samt provtrycker, täthetskontrollerar och säkrar alla gasolsystem.

Försäkringsärenden

Skade- och försäkringsärenden

Vi har avtal med alla försäkringsbolag, välkommen så hjälper vi dig när olyckan varit framme.

Installationer

Installationer

På vår verkstad kan du få hjälp med inköp, installation och montering av olika elektriska och tekniska tillbehör. Vi hjälper självklart till med övriga tillbehör som gör ditt resande mer ekonomiskt, bekvämt och tryggt.

Garantijobb

Garantijobb

Vi utför garantijobb för följande fabrikat: Fiat Pro, Knaus, Weinsberg, Wilk, Tabbert, T@B, Morelo, Ci, Rollerteam, Alde, Truma, Dometic, Thetford och Cinderella förbränningstoa,

Bokningsförfrågan

Behöver ditt fordon service eller bara en översyn?
Använd formuläret för att snabbt och enkelt skicka en bokningsförfrågan till oss, vi svarar vanligtvis inom en arbetsdag.
OBS! Glöm ej registreringsnummer.